Vigdis Fagervik - personlig veileder, kurs- og foredragsholder

Vigdis er utdannet BI diplommarkedsfører, helhetsterapeut og mindfulness-instruktør, og har gjennom mange år jobbet innen salg, markedsføring og ledelse. Siden 2014 har Vigdis via personlig veiledning og kurs jobbet med å bevisstgjøre mennesker på hvordan vi mentalt fungerer, slik at de står tryggere i seg selv og kan leve livet i tråd med det de ønsker. 

Av erfaring har Vigdis 26 år innen salg, markedsføring og ledelse fra forsikring, finans og mediebransjen. Gjennom mange år i yrkeslivet har hun jobbet med kundeprosesser, relasjonsbygging og kommunikasjon, og jobbet mye med mennesker både som leder og medarbeider.

Det å lære og forstå hvordan vi mennesker fungerer og hvordan kropp og sinn henger sammen har alltid opptatt henne. Noe som har ført til nye utdanninger innen helhetsterapi, mindfulness og mental trening. Jo mer hun lærte, forstod og selv erfarte førte til et ønske om å dele sin kunnskap og bevisstgjøre mennesker på hvordan vi fungerer mentalt, og inspirere andre til å skape de endringer de ønsker for seg selv. Vi mennesker er i stand til å skape så mye positive endring som vi selv ønsker, både små og store, i vår hverdag og livet vårt. Endringer som kan styrke deg selv og dine relasjoner både privat og på jobb.

Å skape balanse i livet er noe som opptar Vigdis og som hun har erfart behov for selv. Det gjelder balanse både i forhold til hva vi tenker og føler om oss selv og hva som er mulig, men også aktivitet og hvile. Ved å starte med deg selv og at du har det bra så vil du også ha så mye mer å gi både på jobb og hjemme.

Vigdis tilbyr kurs, personlig veiledning, workshops og foredrag innen stressmestring og mindfulness, styrking av selvtillit og selvfølelse, kommunikasjon og samhandling, arbeidsglede og livsglede.

 

Kontakt meg her
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.