Kurs

Lær hvordan du kan bli sterk og trygg på deg selv!

Jeg tilbyr kurs innen stressmestring og mindfulness, styrking av egen selvfølelse og samhandling med andre, hvordan skape endringer du ønsker og leve ut ditt fulle potensiale. Noen av kursene er online mens andre er med fysiske samlinger, se oversikt over startdato under.

Alle kurs kan tilpasses og tilrettelegges for organisasjoner og bedrifter som ønsker å gi et tilbud til sine medlemmer eller ansatte. Kursene kan være et bidrag og som et ledd i forebygging eller oppfølging av sykmeldinger. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan tilrettelegge et kurs for din bedrift/organisasjon.

Kontakt meg her

Kursoversikt

Klikk på det kurset du er interessert i for mer informasjon og påmelding. Kursoversikten oppdateres fortløpende.

Referanser

"Mindfulness-kurset har gjort meg mer bevisst på meg selv. Jeg har lært så mye om meg selv. Jeg vil anbefale dette kurset til alle som føler seg stressa eller utilstrekkelig. Man blir roligere og mer tilstede der man er. Det har på mange måter forandret livet mitt."

Kathrine

"Ny giv og ny start-kurs: Vigdis innbyr med sin ro og tilstedeværelse til trygghet og åpenhet i gruppen. Likte godt måten kurset var lagt opp, med arbeidsoppgaver som man kunne kjenne igjen senere når man bladde tilbake. Gikk opp et lys rett som det var."

Lene

"Jeg vil virkelig anbefale Styrk din selvfølelse-kurset til alle, fordi det har gitt positive endringer for meg og gitt meg mer styrke og tro på meg selv i alle situasjoner."

Kvinne

"Vigdis har gjennomført flere kurs i styrking av selvfølelse for brukerne ved Smiso ST. Kursene er svært populære og delta på, og med utelukkende positive tilbakemeldinger fra deltagerne. Jeg gir mine beste anbefalinger av Vigdis som kursholder."

Rachel Vorren
Daglig leder Smiso ST
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.